DSIO BADMINTON

Kontaktinformation

Picture of Formand: Thomas Langholz

Formand: Thomas Langholz

Tlf.: 28 519 719
E-mail: info-badminton@dsio.dk

Træningstider

Mulernes Legatskole:

mandag – 20.00 – 21.15
mandag – 21.15 – 22.30

CSV Odense:

tirsdag – 19.00 – 20.00
tirsdag – 20.00 – 21.00

Badminton til studentervenlige priser

DSIO BADMINTON er en klub for badmintonmotionisten og andre der gerne vil spille badminton, men mangler et sted at være. Vi har baner på CSV og Mulernes Legatskole, som kan bookes for et halvt år af gangen. I den periode har man banen én gang om ugen.

 

1. Tilmelding

Alle spillere på banen melder sig ind som medlem (Klik på tilmeld). Du vil blive bedt om at oprette en bruger hos MinForening, DSIO’s medlemsdatabase. 

Efter brugeroprettelse skal du anmode om medlemsskab i grupperne Badminton og DSIO – fælles.

2. Kontingent

Du betaler kontingent ud fra hvor mange spillere I er på banen. Er I 1 – 2 personer betaler I single-kontingent. Er I 3 eller flere personer betaler I doublekontingent.

Når det er tid til at betale får du besked fra klubben. Det vil typisk være i februar og september. Kontingentet betales via MinForening med MobilePay.

Singlekontingent: 250 pr. halvsæson

Doublekontingent: 125 pr. halvsæson

3. Baneoversigt

DSIO Badminton har baner på Mulernes Legatskole og CSV. Listen herunder viser tiderne plus ledighed. Flueben angiver at der er ledige baner, mens kryds angiver at alt er optaget.

4. Generelle regler
  1. Ved booking af bane udleveres nøgle eller nøglebrik for hvilken der betales et depositum på 300 kr. Der kvitteres for nøgle eller nøglebrik og indbetaling af depositum. Ved aflevering af nøglen tilbagebetales depositummet.
  2. Mens medlemskabet er aktivt har medlemmet adgang til en bane en gang om ugen i det tidsrum og på den lokation, som blev aftalt mellem klubben og medlemmet ved medlemskabets opstart.
  3. Medlemmet installerer MinForening-app’en for at kunne kommunikere med klubben.
  4. Kontingent betales i februar og september. Klubben udsender besked om kotingentbetaling herunder betalingsfrist. Det påhviler medlemmet at betale kontingentet inden for fristen.
  5. Medlemskabet i DSIO kan til enhver tid opsiges ved henvendelse til formanden. Medlemskabet ophører dog først, når nøgle eller nøglebrik er afleveret. Der betales kontingent indtil nøgle eller nøglebrik er afleveret.