Om Os

i spillets ånd
for det sociale bånd

I spillets ånd for det sociale bånd

DSIO blev stiftet d. 21. november 1971 og lige fra starten var formålet med klubben at tilbyde idræt til studerende og ligesindede til rimelige priser. Samtidig har der også altid været et fokus på det sociale element i det at være med i klubben.

Afdelingerne arbejder ud fra ovenstående værdier og sætter en ære i at leve op til dem. Mange frivillige gør det muligt at afholde ugentlige træninger, sørge for økonomien og hvad det i øvrigt indebærer at drive en klub. De er klar til at tage imod nye medlemmer, som har lyst til at dyrke idræt og indgå i et fællesskab.

Hovedbestyrelsen består af valgte medlemmer plus repræsentanter for de enkelte afdelinger. Hovedforeningens opgave er at støtte op om afdelingerne ved at være bindeled til kommunen, arrangere fællesaktiviteter og organisere det arbejde, som giver penge til afdelingerne. For at styrke båndene mellem de forskellige afdelinger har hovedforeningen arrangeret forskellige fælles aktiviteter som f.eks. idrætsdage, pubcrawl og spilleaftener.